Különleges meglepetéssel készül a Líra az év végére. Egy rendkívüli tárgyat, ami egyszerre könyv és napló is. Nagyítót a kézbe és olvassuk el együtt Jane Austen leveleit, inspirálódjunk, majd írjuk le a sorokra a saját gondolatainkat is.

A személyes naplóként is használható könyv, most 700 Ft-ért lehet a miénk minden 7000 Ft feletti vásárlásnál.

Könyvkülönlegesség

Ezek a levelek egy Austen-regény töredékének is tekinthetők, a részletező pontossággal megadott leírásokban és a könnyed-szellemes megjegyzésekben a tizenkilencedik század első két évtizedének angol mindennapjai elevenednek meg, amelyeket még nem jár át a viktoriánus mesterkéltség és szemérmesség.
Jane Austen éppoly természetesen ír nővérének disznóólakról, házasságtörésről vagy egy bálon egymást kergető részeg házaspárról, mint a londoni képtárban tett látogatásról, házi koncertekről vagy a legújabb ruhadivatról.

Hogyan juthatunk hozzá?

Tegyük a kosarunkba Jane Austen leveleit a LÍRA OLDALÁN és válogassunk még mellé legalább bruttó 7000 Ft értékben a Lira.hu Könyváruház kínálatából!

Segíthet a választásban, ha végignézed a legnépszerűbb könyvek listáját:
https://www.lira.hu/sikerkonyvek

Az akció a Líra Könyvesboltokban is érvényes.

Részletes feltételekhez kattints ide. Az ajánlat a készlet erejéig, de legfeljebb 2020. december 31-ig tart.


Együtt teljes a történet – Jane Austen leveleiről és regényeiről FACEBOOK Live!

2020. november 13. 18.00

Jane Austen műveiről élőben beszélget Balázsy Panna egy rendhagyó bemutató keretében Szabó T. Anna író és műfordítóval, valamint Vallasek Júlia műfordítóval.

A képre kattintva eljuthattok az esemény oldalára! 🙂

Szólj hozzá!

Szólj hozzá!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük