Bemutatkozás

“– Milyen kellemes így tölteni az estét! Mondhatom, nincs nagyobb gyönyörűség az olvasásnál. Az ember mindent megun, de egy jó könyvet soha. Ha majd saját házam lesz, szerencsétlen lennék egy kitűnő könyvtár nélkül.”

Jane Austen

Nos, a bemutatkozásom nem is kezdhetném ideillőbb mondatokkal, mint ezzel az idézettel a Büszkeség és balítéletből. 🙂 Úgy gondoltam, lassan itt az idő egy rövid szösszenetre rólam, hátha érdekel valakit, hogy ki is rejtőzik a blog mögött.

Nikinek hívnak (nem meglepő módon), de ha esetleg már a kezdetektől követed a blogot, akkor akár még a RóҜaLány név is ismerős lehet. Mivel lassan az életem felének sarkalatos pontja a világhálón való írogatás, ezért nem árulok el nagy újdonságot azzal, hogy bizony rengeteg nevet elkoptattam már az évek során, de ahogy egyre fontosabb kezdett válni számomra a Nem félünk a könyvektől, azzal együtt döntöttem úgy, hogy itt az ideje végre önmagamnak lenni, akármennyire is szeretem a vörös bundás cukiságokat.. Végzettségemet tekintve informatikus könyvtáros vagyok, de mivel szeretek szenvedni, így még két év mesterképzés során igyekszem tovább pallérozni az elmém. 😀 Azon szerencsések közé tartozom továbbá, aki már tanulmányaik alatt elhelyezkedtek, így jó ideje a szakmában is dolgozom.
Nem mondanám, hogy túl aktív ember vagyok mostanában, hiszen a suli, a munka és háztartás sokat kivesz belőlem, de mint talán a blogból is nyilvánvaló, nagyon szeretek olvasni, emellett filmezni és sorozatozni, túrázni csodaszép helyeken, úszni, fotózni illetve szökőévente kreatívkodok is. (Állítólag szépen rajzolok, csak nem fektetek bele elég időt…)
Az online térben régóta próbálkozok, az első weboldalamat 2006-ban hoztam létre, azóta szinte sosem volt olyan pillanat, hogy ne lett volna vagy rajongói oldalam vagy személyes blogom vagy bármi hasonló.
Könyves bloggal már korábban is próbálkoztam, ám ez nem volt igazán hosszú életű. Mivel a gondolat viszont nem hagyott nyugodni, ezért 2016. októberében létrehoztam a Nem félünk a könyvektől!-t és azóta minden tőlem telhetőt megteszek, hogy rendszeres jelleggel megosszam az olvasott könyvekről a véleményemet, s ha időm engedi, más könyves dolgokkal is foglalkozzak.
Bár időm nincs, terveim azért vannak szép számmal a blog tartalmi bővítésére, de addig is amíg ezek megvalósulnak, a Facebook oldalon próbálok meg mindenféle apró hírrel, érdekességgel, vicces képpel szolgálni, szóval érdemes ott is jelen lenni. 😉
Remélem megtalálod itt a számításaidat és visszatérsz legközelebb is! Kellemes böngészést! ;)Ha pedig mindez nem elég, akkor az alábbi oldalon felveheted velem a kapcsolatot vagy továbbnavigálhatsz a blog social media felületeire:
https://nemfelunkakonyvektol.blogspot.com/p/kapcsolat.html